grisogko.dk solgt tilbage til stifterne

Kære netværk,

For lidt over 3 ½ år siden investerede jeg i online butikken grisogko.dk sammen med en partner fra Executive Capital. Vi havde en god fornemmelse af at Internettet nu var ved at være modent til at blive et sted, hvor man handlede sine fødevarer…

Grisogko var en mindre online forretning, der over en årrække havde haft underskud. Der var dog mange loyale kunder og deres produkter var fantastiske – vigtigst at alt så var ledelsen topmotiveret.

Jeg blev klogere på branchen og var måske lidt mad naiv, da jeg nok troede, at det kød der ligger i supermarkederne kom fra ny-slagtet dyr. Efterfølgende har jeg fundet ud af, at det ikke er gyros-blandingen, man skal købe i det lokale supermarked… host.
Selvom kødet der sendes til kunderne maksimalt er 2-3 dage gammelt og konceptet er i top – så var vi lidt for tidligt ude. Kunderne elsker kødet, men nogle gange glemmer de at tage det op af fryseren og ja, så tager kunderne en middelmådig kødpakke fra det lokalesupermarked med hjem.

Vi har nu ændret strategien, så grisogko.dk udover online salg til private, også har en stor grossistforretning. Så mens de private lærer at handle kvalitetskød mv. på nettet, så sælges der også til kantiner mv. Det giver et pænt overskud og forretningskonceptet er nu på plads.
Jeg investerer primært i IT- og online virksomheder og et slagteri ligger ”lidt” ved siden af min spidskompetence. Derfor har vi som professionelle investorer, Vækstfonden, Nykredit og Nykredit Bank fået lavet en investeringspakke – så ledelsen kommer til at eje virksomheden 100 %.

Efter aftale med parterne, så bliver jeg siddende som formand for bestyrelsen.

Konceptet er fundet og butikken er igen ejet 100 % af stifterne.

Længe leve iværksætteriet

Hilsen Poul Thyregod