Info

Investeringsstrategien

Thyregod Invest ApS er et privatejet investeringsselskab, der er grundlagt og ejet af stifteren Poul Thyregod. Selskabet har via sine investeringer aktiviteter i 14 lande og mere end 1.300 personer på den globale lønningsliste i Europa, Asien og USA.

Omdrejningspunktet i virksomhedens investeringer er IT, finans, logistik, handel og produktion.  Der investeres i virksomheder, hvor især den viden vores team besidder kan gøre en forskel. Visionen er at lave direkte investeringer, der kombineres med aktivt bestyrelsesarbejde og sparring på et højere niveau end det man normalt kan forvente fra en investor.

Historie:

Omdrejningspunktet i virksomhedens historie er onlinehandel og vores DNA tager sit udgangspunkt i sund fornuft og godt købmandskab. Siden 1993 er der lagt utrolig mange kræfter i at opbygge en koncern, der i dag er bredt investeret i forskellige virksomheder, hvor vi kan gøre en forskel.

Det er fortsat grundværdierne sund fornuft og godt købmandskab, der gennemsyrer den virksomhedskultur, der driver Thyregod Invest ApS. Det DNA forsøger vi at videregive til de selskaber, som vi invester i.

Poul Thyregod

Iværksætter & Investor

  • Seed Capital
  • Generationsskifte
  • Management buy out
  • Rekonstruktion
  • Investeringer