Aros Leasing

Aros Leasing A/S blev etableret i 2015 som finansieringsselskab, der udbyder finansiel leasing af køretøjer på forholdsmæssig registreringsafgift (RAL §3b stk. 2).

Leasingformerne af køretøjer er efterhånden mange og Aros Leasing er specialister i fire forskellige grene af finansiel leasing, privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing samt sæsonleasing.

I en branche med særligt skærpede regler, retningslinjer og krav, er det essentielt at være storkunde hos SKAT. En storkundeaftale med SKAT giver finansieringsselskabet frihed til selv at indberette, administrere og afslutte leasingaftaler på forholdsmæssig registreringsafgift. Aros Leasing modtog primo 2017 sin storkundeaftale (selvangivertilladelse) hos SKAT. Foruden storkundeaftalen er Aros Leasing selvanmelder og nummerpladeoperatør. Dette betyder, at Aros Leasing selv må forestå fastsættelse af registreringsafgift samt håndtering og administration af nummerplader. Aros Leasing har en balancesum over kr. 144 mio. og håndterer i dag +500 leasingkøretøjer. Senest er Aros Leasing blevet Enterprise- og Financepartnere hos Tesla. Fokuset ligger på vækst og ekspertise indenfor elbilmarkedet. I december måned 2019 kunne Aros Leasing byde velkommen til Poul Thyregod, repræsenteret igennem selskabet, Thyregod Invest ApS med en direkte og indirekte ejerandel på 45 %. Med Thyregod Invest kigger Aros Leasing ind i en spændende fremtid, hvor strategien for vækst og glade kunder er fastlagt.

Aros Leasing drives fra kontoret i Højbjerg (Aarhus) og består af en stab på fem mand m/k.

www.arosleasing.dk