Årsberetning 2022

Årsberetningen for Thyregod Invest 2022 medtager kun de selskaber, hvor der er ændringer i ejerskabet eller driften, der påvirker koncernen.

Enterspeed A/S

Der har været en succesfuld kapitalrejsning, hvor finske Innovestor Technology Ky og hollandske OUT Investments b.v. er kommet med ind som medejere. Vi har også bidraget til kapitalrejsningen og koncernen går fra en ejerandel på 6,36 % og ligger nu med en ejerandel på 7,58 %.

Aros Leasing A/S

Ejerandelen blev løftet med 2 % og dermed ligger koncernen med en samlet ejerandel på 45 %. Der er igen blevet understøttet med ansvarligt lån, så selskabet kan fortsætte den høje vækst. Børsen tildelte selskabet Gazelle prisen for 2022 og derved er der ”nedlagt” 2 af de eftertragtede vækstpriser.

Evonax A/S

Datterselskabet, der håndterer alt aktivitet, blev solgt fra medio året. En af de tidligere medejere, har overtaget datterselskabet og derved evonax.com samt konceptet bag. Vi er som koncern 100 % ude af alle crypto relaterede investeringer.

Nordic Hiit ApS

Vores ejerandel på 16,67 % er solgt fra til et konsortium af angel Investors, der udspringer fra Danban netværket. Handlen blev gennemført ultimo året.

Holdbar.com A/S

Vi er medstifter af Holdbar.com A/S og koncernen besidder et initialt ejerskab på ca. 9 %.

Januar 2023

De bedste hilsner

Poul Thyregod

CEO